neděle 25. prosince 2011

Ježíšek

Štědrý den dopoledne jsme trávili doma a stejně jako každý rok jsme byli odpoledne u mé ségry. Pak už Petr připravoval večeři, kterou jsme měli kvůli Jonáškovi o něco dříve. 
Jonášek dostal jako hlavní dárek rostoucí židličku. A protože už začíná jíst příkrmy, byl obdarován i nějakým tím novým nádobím (hrnečky, misky a lžičky). Samozřejmě dostal i pár hraček Byly to vlastně jeho první Vánoce, podle předpokladu ho nejvíce zaujaly papírové obaly a mašličky z dárků. 
Pro Tedíka to byly první Vánoce, kdy už ví, jak je to s Ježíškem. Sám tedy přichystal (vyrobil) pár dárečků a všechny nás obdaroval. Společně s Máťou si nejvíce přál Harryho Pottera. Dohromady proto dostali Bradavický hrad a Famfrpálový zápas z lega, kouzelnické hůlky, brýle a DVDčka se všemi díly. Tedík navrch i knížku. Takové Potterovské vánoce. Pod stromečkem našli i další části k sadě mašinka Tomáš (Tedík letiště a Máťa jeřáb + oba další koleje), pár knížek a drobností. Myslím, že toho bylo až až. 
Byl to docela blázinec, po sedmé přišla s dárky ještě s babička s dědou a já se s Petrem dostala k vybalování dárků, až když asi po hodině odešli. Teprve pak šel Jonášek spát a kluci nás nechali chvilku v klidu.


Žádné komentáře: